Verhuiscommunicatie

Communiceren over de verhuizing van uw organisatie

Over verhuiscommunicatie

Verhuiscommunicatie is gespecialiseerd in interne en externe communicatie rondom de herhuisvesting van organisaties. In elke fase van het verhuisproces krijgt u van ons advies en ondersteuning. In samenspraak met uw architect, uw huisvestingsadviseur, uw facilitaire manager en/of uw communicatieafdeling laten we de verhuizing van uw organisatie bijdragen aan een positieve werksfeer. We zorgen voor een correcte en tijdige informatievoorziening, nemen onzekerheid weg bij medewerkers en zetten weerstand om in draagvlak. Ook als het gaat om hybride werken en het meenemen van medewerkers in smart buildings. Daarnaast nemen we de omgevingscommunicatie graag op ons.

Strategisch advies
Wilt u advies over de inzet van communicatie bij de herhuisvesting van uw kantoor? Bijvoorbeeld, hoe neemt u de medewerkers mee in de overgang naar Het Nieuwe Werken? Op welke wijze betrekt u uw mensen bij de nieuwe huisvesting? Hoe zet u het nieuwe pand in voor employer branding? Of hoe zorgt u voor het betrekken van stakeholders bij uw organisatie? Verhuiscommunicatie denkt met u mee.

Voorkom verwarring
Het succes van herhuisvesting wordt bepaald door het management en uw medewerkers. Soms spelen ook andere stakeholders een rol. Als betrokkenen te weinig informatie krijgen, ontstaat er onrust en weerstand. Als zij daarentegen goed geïnformeerd zijn, dan verloopt het gehele verhuisproces en de fase erna een stuk gestroomlijnder.

Heeft de afdeling communicatie het te druk om het project ‘verhuizing’ goed op te pakken? Verhuiscommunicatie zorgt voor extra handjes & hersens. Wij zorgen ervoor dat iedereen op tijd de informatie krijgen waaraan hij of zij behoefte heeft. Via intranet, filmpjes, interne sociale media, een (digitale) nieuwsbrief of een informatiekaart op de eerste werkdag.

 Verhuiscommunicatie is onderdeel van ComPuls communicatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: